Prijs vanaf € 475 per week (inclusief opgemaakte bedden en eindschoonmaak).

De Bosuil Vakantiebungalow Winterswijk buitenHet comfortabele natuurhuisje ligt aan de rand van het park en biedt een prachtig, vrij uitzicht over het weiland en boerderijen. Rondom een heerlijk ruime, niet omheinde bostuin met verschillende terrassen, hangmat, ligstoelen, vuurkorf of barbecue. Vanuit het huis loop je aan verschillende kanten zo het bos in. Het huis is eenvoudig maar prettig ingericht met een open haard en van alle gemakken voorzien. Boven bevinden zich drie slaapkamers (twee met wastafel) en een toilet. In totaal zijn er 5 slaapplaatsen. Beneden is de badkamer met zitbad/douche en een tweede toilet. Er is een bijkeuken, een (overdekte) parkeergelegenheid en een aparte schuur voor fietsen. Het huis heeft goede WiFi en is rookvrij. Huisdieren in overleg toegestaan maar mogen niet los in de tuin of op het park lopen. Bij de prijs zijn opgemaakte bedden en de eind schoonmaak inbegrepen.

De omgeving van het natuurhuisje biedt oneindig veel fiets- en wandelmogelijkheden in het coulissenlandschap van de Achterhoek (Nationaal Landschap). Het is glooiend met houtwallen, heel veel onverharde wegen, meanderende beken, bossen, vennen en overal staan prachtige, oude (scholte)boerderijen. In het huis zijn verschillende flora/fauna-boekjes en wandelkaarten beschikbaar om inspiratie op te doen.

Winterswijk heeft een ruim, regionaal winkelaanbod en een fijn marktplein met terrassen. Na boeking stuurt de verhuurster je een uitgebreide beschrijving van het huis, de route en tips over de omgeving.

Zie ook: natuurhuisje.nl