De Golftarieven bij Golf & Countryclub Winterswijk voor de leden van de VVE en al hun gasten bedragen:

  • 18 holes € 48,- (normaal € 62,-)
  •   9 holes € 28,- (normaal € 37,-)

Ook zijn wij in gesprek om een soort tokensysteem in te voeren, waarmee een eigenaar of huurder zich meldt bij de caddiemaster en zo de korting krijgt. VVE leden hoeven dan geen greenfee’s op voorhand te kopen.

Golf & Countryclub Winterswijk.

Direct naast de Bungalowpark De Voortwisch ligt de golfbaan van Golf & Countryclub Winterswijk.

Golf & Country Club Winterswijk is verbonden aan Golfbaan de Voortwisch en bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk.
Golfbaan de Voortwisch is bij uitstek dé golfbaan voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving. De golfbaan bestaat uit een bos- en parkbaan en kenmerkt zich door mooie vergezichten, glooiende greens en uitnodigende doglegs. Ze zijn op een natuurlijke manier ingepast in het landschap en zorgen voor een sportieve uitdaging voor golfers van verschillende niveaus.

De golfbaan is voorzien van een gezellig clubhuis: Clubhuis de Voortwisch. Hier kan je terecht voor het nuttigen van een drankje en een maaltijd en om de golfronde te evalueren. Voor alle golfbenodigdheden kun je terecht in onze grote golfshop in het clubhuis.

Iedere golfer is van harte welkom bij Golf & Country Club Winterswijk om zelf te ervaren hoe mooi golfen in de Achterhoek is.

Wist je trouwens dat zij diverse golfarrangementen aanbieden? Klik hier om te zien welke arrangementen er zoal zijn.

Ben je geïnteresseerd in het laatste nieuws van en over Golf & Country Club Winterswijk en wil je op de hoogte blijven van aankomende evenementen?

Naar de website van de golfbaan