In het buitengebied ten noord-oosten van Winterswijk, bevindt zich de vriendelijke achttien holes par 72 golfbaan De Voortwisch.

De golfbaan is genoemd naar het gelijknamige landgoed.

Het clubhuis

In het midden van de golfbaan ligt het modern ingerichte clubhuis dat is gehuisvest in een traditionele oude boerderij. De volledig geoutilleerde horeca-faciliteiten bieden de golfers op weekdagen en in het weekend een hapje en een drankje, alsook lunches, maaltijden en buffetten. Het ruime buitenterras is de ideale plek om te genieten van een drankje en het biedt uitzicht op de afslag van de eerste hole.

Faciliteiten

De golfbaan is iedere dag geopend en trekt golfers uit de Euregio. De faciliteiten die nodig zijn om alle onderdelen van het spel te oefenen zijn aanwezig en de baan biedt  oldoende uitdaging voor de serieuze golfer. Er zijn kleed-, toilet en doucheruimtes en leden kunnen de golfmaterialen veilig opslaan. In de golfshop kun je terecht voor alle benodigdheden voor de golfsport.

De baan

Het buitengebied van Winterswijk laat zich omschrijven als een sfeervol coulisselandschap en de golfbaan heeft een licht glooiend terrein. De baan is aangelegd door de Engelse golfbaan-architect Donald Steel. Het is gedeeltelijk een parkbaan met fraaie waterpartijen en gedeeltelijk een bosbaan met glooiingen. Dit maakt het een afwisselende en  itdagende golfbaan. Voor leden is de baan vrij toegankelijk, bezoeken kunnen met een greenfee de baan op.

De Golfclub

De Golf & Countryclub Winsterswijk is een golfclub met actieve leden. Er zijn geregeld wedstrijden voor verschillende groepen en golfclinics. Heb je interesse in de golfsport? Wil je lid worden van Golf & Countryclub Winterswijk? Bekijk dan hun website voor meer informatie.

Op de Golf & Countryclub Winterswijk is de golfacademy Redflaggolf gevestigd.